Lasershow

Direct een offerte Organiseert u binnenkort een feest en wilt u ervoor zorgen dat dit feest onvergetelijk wordt voor al uw gasten? Dan is een lasershow een absolute must. Goede muziek en een mooie locatie zijn tegenwoordig niet meer voldoende. Om een feest echt compleet te maken, kan een lasershow beslist niet meer ontbreken.

Dunne lichtbundels die zorgen voor een zeer spectaculair effect. Zo kunnen we een lasershow eenvoudig omschrijven. Maar het is absoluut meer dan dat. Lasershows zijn er in alle soorten en maten. Volledig in kleur of in groentinten, indoor laser shows of toch outdoor laser shows, in 3D of een vuurwerk LED show; met laserapparatuur is alles mogelijk.

Een laser show maakt elk feest uniek. Of het nou om een groot dance event gaat met duizenden bezoekers of om een bruiloft of bedrijfsfeest; een lasershow voegt extra sfeer toe aan een evenement. Het is aan u hoe u de laser show wilt vormgeven, want de mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt voor een standaard variant kiezen die vooraf door onze medewerkers is samengesteld, maar het is uiteraard ook mogelijk om een lasershow op maat te laten maken.

Een beamshow is een populaire vorm van een lasershow. Bij een beamshow bewegen de laserbundels zich over het publiek. U kunt er uiteraard voor kiezen om de beamshow te combineren met andere apparatuur; de laserbundels kunnen op de beat van de muziek verschijnen en/of rookmachines kunnen de laserbundels tot op grote afstand zichtbaar maken. Ook is het mogelijk een animatie in de laser show te verwerken. Denkt u aan uw bedrijfslogo of de naam van de jarige.

De invulling van een lasershow op maat is volledig aan u. Met de hulp van onze medewerkers kunt u een show samenstellen die volledig aansluit bij uw evenement.

Bij ons is het mogelijk de apparatuur voor een laser show te huren. Voor meer informatie over de huur van laserapparatuur of het inhuren van gespecialiseerd personeel kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Reserveren of prijsopgave

Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mail adres:
Gewenste datum:
Opmerkingen:
 

Veiligheidsvoorschrift